Details:

Date:

Event Types:

About event

Endüstriyel Techno Sahnesinin  fenomeni Klangkuenstler, 26 Temmuz Cumartesi akşamı LINEAR isimli yeni görsel showuyla, Jeton Sunumu, Ferhat Albayrak ve Ece Özel ev sahipliğinde, Volkswagen Arena’da! 

Alman Klangkuenstler, 1990’ların ve 2000’lerin başlarını modern bir dokunuşla birleştirerek geri getirdiği güçlü ve kışkırtıcı endüstriyel sound’u, atmosferik altyapılar ile birleştirerek Techno sahnesinin önde gelen prodüktörleri arasında yerini aldı. Parçalarını ağırlıklı olarak kendi plak şirketi OUTWORLD’den yayınlarken içeriğinde azgın öfke, derin-mavi melankoli ve umut kırıntıları barındırarak Zeitgeist’imizin duygusal özünü yakalamayı başarıyor. 

Dünyanın en önemli festivallerinde ve clublerinde “sold-out” showlar yapmaya devam eden Klangkuenstler, yepyeni görsel show’u LINEAR ile Jeton’a özgü ses ve ışık enstalasyonu ile 2023 ve 2024 yıllarından sonra, tekrardan Volkswagen Arena’da bizi unutmaz bir geceye davet ediyor. 

Lokal sahnemizle sınırlı kalmayarak, ülkemizi uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden DJ/prodüktörlerden, Jeton Records’un kurucusu Ferhat Albayrak ve Dekmantel ile Panorama Bar gibi prestijli sahnelerde performans sergilemiş, ülkemizin en saygın sanatçılarından Ece Özel, gecenin ev sahipleri olacak.